Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Önkéntes munkára hívja a diákokat a Művészetek Háza Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. december 28.
ImageA Művészetek Háza és a M-ART Kulturális Egyesület felhívással fordul a középiskolás diákokhoz: 2017-ben is iskolai közösségi szolgálatra várják a tanulókat. Az intézmény különböző programjai közül a szakmai és családi rendezvényeken, kiállításokon vagy akár a Fejér Megyei Diáknapokon is közreműködhetnek segítőként a tanulók.
Tovább...
 
Fűtéskorszerűsítés lesz a Széna téri Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 28.
ImageA Vörösmarty Mihály Könyvtár felhívja a látogatók figyelmét, hogy a Széna téri Tagkönyvtár fűtéskorszerűsítés miatt 2017-ben előreláthatólag március 1-ig zárva tart. December 30-ig még mindennap várják az olvasókat!
Tovább...
 
Hetven éve vállalta az önkéntes szolgálatot Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. december 28.
ImageMegható volt az a köszöntés, amely során idősebb Héring Bélát köszöntötték, aki 2016-ban hetven éve tagja a Csákvári Tűzoltó Egyesületnek. A szervezet rendeltetése önkéntes tűzoltóság, tagjai ellenszolgáltatás nélkül, saját szabadidejükben vállalják, hogy embertársaikon segítsenek különböző veszélyhelyzetek során. A köszöntésre Béla bácsi csákvári otthonában került sor.
Tovább...
 
Folytatódik a Fehérvári Advent Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Andrea   
2016. december 23.
ImageA Fehérvári Advent ezen a héten is várja a Belvárosban sétálókat, utolsó ajándékok után kutatókat. Még tart az adventi vásár, a december 23-i péntek pedig színpadi műsorokat is tartogat: 17.30-tól az UniCum Laude Énekegyüttes szórakoztatja a Városház térre látogatókat, 18.00 órakor pedig Zsigmond Lala karácsonyi lemezbemutató koncertje kezdődik.
Tovább...
 
Kórházi gyermekkarácsonyt tartottak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. december 23.
ImageA kórház gyermekosztályán idén is tartottak karácsonyi ünnepséget a bent tartózkodó kis betegeknek és szüleiknek. Hagyományosan a Mits család adott zenés műsort és teremtett vidám, karácsonyváró hangulatot. Dr. Simon Gábor osztályvezető főorvos köszönetet mondott a gyermekek ápolását, jóllétét segítő adományokért. A rendezvényen részt vettek az osztályt támogató vállalkozások, közösségek, jelen volt Spányi Antal megyés püspök, Székesfehérvár Önkormányzatát Brájer Éva alpolgármester képviselte.
Tovább...
 
A kockázati csoportokba tartozóknak ingyenesen jár az oltóanyag Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. december 23.
ImageAz Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatala felhívja a lakosság figyelmét, hogy az influenza elleni védőoltást térítésmentesen igényelhetik az életkoruk vagy egészségügyi állapotuk miatt fokozottan veszélyeztetettek, illetve akik ezeket a csoportokat veszélyeztetik. A járvány elleni küzdelemben a védőoltás segíthet a legtöbbet a megelőzés szakaszában.
Tovább...
 
Székesfehérvár segítsége a kárpátaljaiaknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. december 23.
ImageA Megyei Jogú Városok Szövetsége az ukrajnai háborús helyzetre tekintettel 115 millió forintot gyűjtött össze a kárpátaljai testvérvárosi települések megsegítésére. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata ebből 5 millió forintot adományozott, míg ezt megelőzően önálló kezdeményezésként szintén 5 millió forinttal segített két kárpátaljai települést.
Tovább...
 
Karácsonyozott és jótékonykodott a Diáktanács Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. december 23.
ImageAjándékozással egybekötött karácsonyi estet rendezett a Székesfehérvári Diáktanács a Hiemer-házban. A fehérvári fiatalok az iskoláikban összegyűjtött ajándékaikat és az est belépőjeként szolgáló apró meglepetéseket a Tüzér utcai gyermekotthonnak adományozták. A baráti hangulatú, zenés-verses-táncos esten átadták a Diáktanács által gyermekek számára meghirdetett rajzpályázat díjait is. Székesfehérvár Önkormányzata nevében Mészáros Attila alpolgármester mondott köszönetet a fiatalok példamutató elhivatottságáért.
Tovább...
 
Ifjú tervezőket díjaznak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. december 22.
Az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódó „buszkifestő” pályázat nyertesei december 23-án a Városház téri Adventi színpadon 18.00 órakor vehetik át ünnepélyes eredményhirdetés keretében ajándékaikat.
Tovább...
 
Szerencsehozó lencsével indul 2017 Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 22.
A hagyományokhoz híven idén is szerencsehozó lencsefőzelékkel várják a fehérváriakat az újesztendő első napján. A város még a Szent István Emlékévben indította el hagyományteremtő szándékkal a szerencsehozó lencse kínálását. Közel 1000 adag lencsefőzelék fő majd 2017. január 1-jén a Magyar Honvédség gulyáságyúiban.
Tovább...
 
Ismét ünnepi VelencE-busz Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 22.
Ismét kivilágított, ünnepi VelencE-busz közlekedik 2016. december közepétől és 2017. január 1. között Velencén. A környezetbarát elektromos kisbusz hétköznap: 14:00-18:00 óra között, hétvégén 14:00-20:00 óra között szállítja ingyenesen az utasokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12563 - 12573 / 20492